Dit zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2024 (2024)

We starten het deelnemersveld meteen sterk met danser Timor Steffens, bekend van zijn deelname aan So You Think You Can Dance en zijn rol als jurylid in diverse dansprogramma's. Fit is hij dus zeker, maarinExpeditie Robinson 2024ligt de echte uitdagingtoch echt in hoe hij omgaat met weinig eten, het vormen van bondjes en het overleven op een eiland.

Dit zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2024 (1)©Jasper Suyk
Timor Steffens voor Expeditie Robinson 2024

Marijn Kuipers is een bekende Nederlandstalige vlogster op YouTube en heeft bijna 700.000 volgers op TikTok. Deze week haalde ze echter om een andere reden de headlines: ze blijkt namelijk de vriendin van Dave Roelvink. Maar tijdens haar avontuur op het eiland zal ze toch echt op zichzelf moeten vertrouwen en haar eigen kracht laten zien.

Expeditie Robinson-deelnemer nummer vier is content creator Thomas van der Vlugt, zo onthult Grazia zojuist.H oewel we hem meestal zien met zijn StukTV-collega’s Giel de Winter en Stefan Jurriens, gaat deze adrenalinejunkie nu solo op avontuur. Dat is overigens niet heel vreemd voor hem, want eerder zocht hij ook al alleen naar de liefde in De Bachelor.

De deelnemers hierboven en hieronder mogen wel uitkijken, want ook dit jaar is er weer een Olympisch sporter van de partij. Het is niemand minder dan Noucka Fontijn, die maar liefst 14 jaar aan de top heeft gebokst. Boksen is natuurlijk alleen wel een individuele sport, dus we zijn benieuwd hoe ze zich staande houdt in een team.

Terwijl sporters vaak als gevaar worden gezien, zijn bepaalde mensen juist heel geliefd tijdensExpeditie Robinson: koks. Het is voor Ramon Brugman, deelnemer zes,dan ook te hopen dat dat dit jaar ook opgaat. Hij heeft in ieder geval een doel, zo laat hij aan Grazia weten. "Afvallen hoeft echt niet, de expeditieleden gaan dit jaar aankomen dankzij mij."

Nouchka is niet de enige Olympische sporter die dit jaar meedoet aanExpeditie Robinson; ook Kiran Badloe is van de partij. Die twee hebben echter nooit tegen elkaar hoeven strijden - aangezien Noucka het altijd uitvecht in de boksring en Kiran een windsurfer (en sinds kort ook windfoiler) is - maar dat staat op het punt te veranderen.Eens kijken wie eruitblinkt als het gaat om overleven op een tropisch eiland met wel heel weinig eten.

Wat hebben Loiza Lamers, Chelsey Weimar en Kim Feenstra gemeen? Juist, ze zijn allemaal modellen die ooit deelnamen aan Expeditie Robinson. Dit jaar voegt Ymra Stiekema zich bij dit rijtje. Op Instagram deelt ze dan ook alvast haar enthousiasme: "Het is een droom die uitkomt. Een uitputtend avontuur vol uitdagingen en teamwork. Maar vooral een kans om mijn grenzen te verleggen en mezelf te ontdekken."

Dit zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2024 (2)

©Jasper Suyk

Ymre Stiekema in Expeditie Robinson 2024


9.Kimmylien Nguyen

Als er iemand in het afgelopen seizoen van Special Forces VIPS de show stal, dan was het wel Maria Tailor. Met haar doorzettingsvermogen en enorme wilskracht wist ze het namelijk, tot ieders verbazing, bijna tot het einde vol te houden. Dat moet ik ook kunnen, moet haar The Real Housewives of Amsterdam-collega Kimmylien Nguyen hebben gedacht. Ze zal dan ook alles uit de kast halen om de fans van Expeditie Robinson te overtuigen van haar kwaliteiten.

Kimmylien Nguyen

10. Rikkie Kollé

Rikkie Kollé bereikte de finale van Holland's Next Top Model en won de titel Miss Nederland, maar stilzitten staat niet in haar woordenboek. Ze is namelijk de tiende deelnemer vanExpeditie Robinson2024. Haar missie? Als jongste deelnemer dit jaar het stereotype beeld over haar doorbreken, vertelt ze alvast aan LINDA. Meiden.

Dit zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2024 (4)

©Jasper Suyk

Rikkie Kollé in Expeditie Robinson 2024


11. Julie Reinders

Wie het ook aandurft om te gaan survivallen en te testen hoe goed ze kan leven met weinig eten en veel fysieke uitdaging, is Julie Reinders. Ze is mode-ondernemer en fashion designeren wordt normaal vaak in één adem genoemd met haar tweelingzus Marie.De twee zijn dan ook onafscheidelijk, dus dat maakt deze expeditie wel wat lastiger voor Julie.

Dit zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2024 (5)

©Jasper Suyk

Julie Reinders voor Expeditie Robinson 2024

12. Hamza Othman

Kandidaat nummer 12 is Hamza Othman, bekend van zijn rollen in Goede Tijden, Slechte Tijden, Costa!! De Serie, H3L en Sihame. Als er iemand vastberaden is om te winnen, dan is hij het wel—opgeven staat simpelweg niet in zijn woordenboek. "Anders moet je gewoon niet meedoen, toch?"

Dit zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2024 (6)

©Jasper Suyk

Hamza Othman in Expeditie Robinson


13. Vincent Visser

Hamza Othman isoverigens niethet enige expeditielid dieeen verleden heeft met Goede Tijden, Slechte Tijden, want ook Vincent Visser is van de partij. Deze soapacteur en inmiddels ook zanger kroop van mei 2019 tot en met maart 2021 in de rol van Valentijn Sanders, de kleinzoon van Ludo. Verder kun je hem herkennen uit Brugklas en verschillende films.

Dit zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2024 (7)

©Jasper Suyk

Vincent Visser in Expeditie Robinson 2024

14. Sergio Hasselbaink

Ook van de partij bijExpeditie Robinson 2024is Sergio Hasselbaink. Deze acteur brak door met zijn hoofdrol in de filmSonny Boy, maar je kent hem misschien ook uit populaire series en films zoalsPopozenMocro Maffia. Aan acteertalent dus geen gebrek, maar de vraag is: zal hij deze keerook met zijn eigen persoonlijkheid kunnen overtuigen?

Dit zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2024 (8)

©Jasper Suyk

Sergio Hasselbaink in Expeditie Robinson 2024

15. Jamie Kazàn

Als vijftiende is daar JamieKazàn, bekend als de vrouw, manager en assistent van illusionist Steven Kazàn. Samen sleepten ze vorig jaarde Televizier-Ring Jeugdin de wacht met hun programmaRoad to Vegas. Ze zijn al jaren onafscheidelijk, dus deze expeditie is op meerdere vlakken een groot avontuur voor Jamie. Eén ding is wel zeker: hier kan ze zich echt niet laten wegtoveren!

Dit zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2024 (9)

©Jasper Suyk

Jamie Kazàn in Expeditie Robinson 2024

16. Farja Farvardin

Enkele jaren geleden was Farja Farvardin een voorloper van Yvonne Coldeweijer en bracht hij op zijn eigen Instagram roddels over beroemdheden. Nu omringt hij zich met diezelfde sterren, want deze 'koning van de reality' is de zestiende deelnemer van het komende seizoen vanExpeditie Robinson. "Ik kon niet koken, niets bouwen en was ook niet heel goed in de games", vertelt deze droomkandidaat alvast bij RTL Boulevard. "Ik ben geen type om op een onbewoond eiland neer te zetten. Echt niet."

Dit zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2024 (10)

©Jasper Suyk

Farja Farvardin in Expeditie Robinson

17. Joy van Swieten

Wie dat mogelijk wel meer is, is Joy van Swieten. Je kunt hem natuurlijk kennen van het afgelopen seizoen B&B Vol Liefde, waarin hij de liefde vond bij Dani. En dat was dan ook gelijk zijn struikelblok. "Ik had het het zwaarst met het gemis naar thuis. Vooral omdat ik dan geen contact heb met mijn vriendin", aldus de realityster bij Boulevard. "Je bent alleen maar aan het denken en je zorgen aan het maken."

Dit zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2024 (11)

©Jasper Suyk

Joy van Swieten in Expeditie Robinson 2024

18. Ellemieke Vermolen

Het is goed te zien dat de makers ervoor hebben gekozen om zowel nieuweals oude vertrouwde gezichten te benaderen, want naast nieuwkomer Joy is ook oud-gediendeEllemieke Vermolen dit seizoen van de partij.Je kunt haar onder meer kennen van haar boeken, als actriceuit onder meer Goudkust en ook als presentatrice. Tot midden 2011 presenteerde ze De 25 op SBS6.

Dit zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2024 (12)

©Jasper Suyk

Ellemieke Vermolen in Expeditie Robinson 2024

19. Billy Dans

De Amsterdamse songwriter en rapper Billy Dans verdient zijn brood voornamelijk met muziek, maar we vermoeden dat tv-kijkers hem toch om een andere reden kennen. Hij was immers in het verleden ook al te zien in populaire programma's als De Alleskunner en De Verraders. En daar komt er dus met zijn deelname aanExpeditie Robinson nog één bij.

Dit zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2024 (13)

©Jasper Suyk

Billy Dans voor Expeditie Robinson 2024

20. Justine Marcella

Last but not least voegt ook Justine Marcella zich bij het deelnemersveld. Je kent haar misschien als koningshuisdeskundige bijRTL Boulevard,Blauw BloedenShownieuws, maar binnenkort schittert ze ook in Expeditie Robinson. Bij Shownieuws vertelt ze: "Ik heb mijn dochter met girlpower willen opvoeden en dacht: wanneer heb ik dat voor het laatst zelf laten zien?" En daarom besloot ze mee te doen.

Dit zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2024 (14)

©Jasper Suyk

Justine Marcella in Expeditie Robinson 2024

Het nieuwe seizoen vanExpeditie Robinsonis vanaf zondag 1 september wekelijks te zien om 20:00 uur op RTL4.

Dit zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2024 (2024)

References

Top Articles
Gen Z's hot new status symbol: an AmEx card
Best Life Insurance of June 2024
Ron Martin Realty Cam
My E Chart Elliot
Wannaseemypixels
Truist Park Section 135
Bellinghamcraigslist
Call Follower Osrs
Hay day: Top 6 tips, tricks, and cheats to save cash and grow your farm fast!
Umn Biology
Lqse-2Hdc-D
Keurig Refillable Pods Walmart
OpenXR support for IL-2 and DCS for Windows Mixed Reality VR headsets
How do you like playing as an antagonist? - Goonstation Forums
Non Sequitur
Maplestar Kemono
fort smith farm & garden - craigslist
Haunted Mansion Showtimes Near Millstone 14
Katherine Croan Ewald
Average Salary in Philippines in 2024 - Timeular
Tinker Repo
Rs3 Eldritch Crossbow
Putin advierte que si se permite a Ucrania usar misiles de largo alcance, los países de la OTAN estarán en guerra con Rusia - BBC News Mundo
Aes Salt Lake City Showdown
Air Quality Index Endicott Ny
‘The Boogeyman’ Review: A Minor But Effectively Nerve-Jangling Stephen King Adaptation
Globle Answer March 1 2023
Www.craigslist.com Austin Tx
Why Are Fuel Leaks A Problem Aceable
Toonkor211
Life Insurance Policies | New York Life
How to Use Craigslist (with Pictures) - wikiHow
Pch Sunken Treasures
Ixlggusd
Nsu Occupational Therapy Prerequisites
Tamilyogi Ponniyin Selvan
Xemu Vs Cxbx
Jennifer Reimold Ex Husband Scott Porter
Koninklijk Theater Tuschinski
968 woorden beginnen met kruis
Aurora Il Back Pages
Smite Builds Season 9
Gotrax Scooter Error Code E2
Citymd West 146Th Urgent Care - Nyc Photos
Best Conjuration Spell In Skyrim
The Largest Banks - ​​How to Transfer Money With Only Card Number and CVV (2024)
Pas Bcbs Prefix
Turok: Dinosaur Hunter
Tìm x , y , z :a, \(\frac{x+z+1}{x}=\frac{z+x+2}{y}=\frac{x+y-3}{z}=\)\(\frac{1}{x+y+z}\)b, 10x = 6y và \(2x^2\)\(-\) \(...
Subdomain Finer
Coldestuknow
San Pedro Sula To Miami Google Flights
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated:

Views: 6106

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.