Expeditie Robinson 2024: dit kun je verwachten | Ziggo Entertainment (2024)

Expeditie Robinson 2024

Op 1 september start het nieuwe seizoen!

Entertainment bij Ziggo Entertainment bij Ziggo

Het is weer tijd om jezelf voor te bereiden op een nieuw avontuur, want het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson komt eraan! Deze editie start weer met een frisse groep fanatieke deelnemers die alles geven om de titel van Robinson in de wacht te slepen. Markeer 1 september in je agenda, want dan start het seizoen op RTL 4 en op Videoland. Ben je benieuwd naar wat je te wachten staat? Ontdek het hieronder!

In de zenuwslopende finale van het vorige seizoen stonden Willem, Guido en Ilse tegenover elkaar. Bij de laatste allesbeslissende opdracht moesten ze met een katapult drie targets raken om een bal in het vuur te laten vallen.

Guido schoot uit de startblokken en pakte meteen de voorsprong, maar uiteindelijk was het Willem die zijn zenuwen het best onder controle hield en als eerste alle drie de targets wist om te gooien. Daarmee kroonde hij zich tot Robinson van 2023!

In het nieuwe seizoen is het de beurt aan een groep van 20 nieuwe deelnemers om te strijden om de titel van Robinson 2024. Op onbewoonde eilanden in Maleisië moeten ze kracht, tactiek en doorzettingsvermogen gebruiken om dit spel te kunnen winnen. Hieronder vind je de deelnemers van dit seizoen, stuk voor stuk klaar om de ultieme uitdaging aan te gaan! Wie denk je dat er gaat winnen?

Expeditie Robinson 2024: de deelnemers

Natuurlijk zijn de favoriete presentatoren Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers weer van de partij om dit seizoen te begeleiden, maar de smaakmakers zijn elk jaar weer het bonte gezelschap van deelnemers. Dit zijn ze dit seizoen:

Timor Steffens

Danser en choreograaf Timor Steffens doet dit jaar mee aan Expeditie Robinson. Je kent hem misschien van So You Think You Can Dance, waar hij in 2008 tweede werd. Inmiddels zit hij zelf in de jury. Dat Timor fit is, staat vast, maar kan hij ook omgaan met weinig slaap, weinig eten en de bondjes?

Marijn Kuipers

De populaire influencer Marijn Kuipers is ook van de partij. Je hebt haar vast wel eens voorbij zien komen op TikTok of in een van haar vlogs op YouTube. Marijn is regelmatig in de sportschool te vinden, dus die zware proeven moeten wel goedkomen.

Ouassima Tajmout

Radio-dj, content creator en presentatrice Ouassima Tajmout gaat de uitdaging aan om Robinson 2024 te worden. Ze houdt van een uitdaging, zoals ze al liet zien in Special Forces VIPS. Hoewel ze toen niet het einde haalde, krijgt ze nu een nieuwe kans om te schitteren en wél de titel te pakken.

Thomas van der Vlugt

Bachelor Thomas van der Vlugt mag zichzelf dit jaar ook Expeditielid noemen. Naast zijn bekendheid als De Bachelor van 2022, ken je hem misschien ook wel van het YouTube-programma StukTV. Dat hij er zin in heeft, blijkt wel nadat hij bij zijn Instagram aankondiging neerzet: "Dit wordt 100p genieten".

Nouchka Fontijn

Dat oud-bokser Nouchka Fontijn een winnaarsmentaliteit heeft, weten we zeker nadat ze op de Olympische Spelen in 2016 zilver won. In haar 10-jarige bokscarrière werd ze ook nog eens twee keer Europees kampioen. Gaat ze ook Expeditie Robinson 2024 winnen?

Ramon Brugman

Wat zeker niet onbelangrijk is bij Expeditie Robinson, is eten. Met dat onderwerp weet tv-chef Ramon Brugman wel raad. Wellicht heb je hem gezien in de programma’s Binnenste Buiten en Alles op Tafel. Hij heeft in expeditie maar één doel vertelt hij aan Grazia: “afvallen hoeft echt niet, de expeditieleden gaan dit jaar aankomen dankzij mij”.

Kiran Badloe

Nouchka is niet de enige olympische sporter, want er is nog een medaillewinnaar onder de deelnemers, namelijk Kiran Badloe. Hij won in 2021 Olympisch goud bij het windsurfen. Daarnaast heeft hij ook nog drie wereldkampioenschappen en twee Europese kampioenschappen op zijn naam staan. Maar kan hij ook presteren met weinig slaap en eten?

Ymre Stiekema

Ook model Ymre Stiekema strijdt dit jaar om de felbegeerde titel van Expeditie Robinson 2024. Ze straalt in magazines als het gezicht van Prada en loopt modeshows voor Dior. Op Instagram deelde ze haar enthousiasme: "Het is een droom die uitkomt. Een uitputtend avontuur vol uitdagingen en teamwork. Maar vooral een kans om mijn grenzen te verleggen en mezelf te ontdekken."

Kimmylien Nguyen

Kimmylien Nguyen ruilt haar luxe leventje in Amsterdam in voor back to basics met haar deelname. Deze ondernemer is bekend als realityster van The Real Housewives of Amsterdam. Kimmylien neemt geen blad voor de mond, maar gaat dat haar helpen bij het smeden van bondjes?

Rikkie Kollé

Rikkie is bekend van Holland's Next Top Model. En vorig jaar werd ze ook nog eens als eerste transvrouw Miss Nederland. Deze nieuwe uitdaging is spannend voor haar, omdat er vaak een bepaald stereotiep beeld van haar bestaat. Maar als het jongste expeditielid van dit seizoen is ze vastbesloten dat beeld te doorbreken.

Julie Reinders

Mode-ondernemer en fashion designer Julie Reinders vertrekt ook naar het onbewoonde eiland. Samen met haar tweelingzus richtte ze het modemerk Reinders op. De twee zussen zijn onafscheidelijk, maar dit keer moet ze toch echt alleen de uitdaging aangaan. Gaat dit haar lukken?

Hamza Othman

Acteur Hamza Othman sluit zich dit jaar ook aan bij de groep deelnemers die strijdt om de winst. Je kunt hem kennen van zijn rollen in Goede Tijden, Slechte Tijden, Costa! en Ferry. Volgens de acteur is opgeven geen optie, want dan moet je niet meedoen (vindt hij).

Vincent Visser

Nog een gezicht dat je waarschijnlijk wel kent van Goede Tijden, Slechte Tijden is Vincent Visser. Hij is ook bekend van zijn rol in Brugklas. Tegelijkertijd is hij ook op weg om zijn zangcarrière succesvol te maken. Zal dat ook lukken met Expeditie Robinson?

Sergio Hasselbaink

Ook van de partij is Sergio Hasselbaink. Deze acteur had zijn doorbraak als de hoofdrolspeler in Sonny Boy, inmiddels kennen we hem ook van zijn rollen in Popoz en Mocro Maffia. Dat hij kan acteren is een feit, maar hoe ver schopt hij het als zichzelf? We gaan het allemaal zien wanneer hij dit jaar schittert in Expeditie Robinson!

Jamie Kazàn

Jamie Kazàn is bekend als de vrouw, manager en assistent-illusionist van Steven Kazàn. Samen sleepten ze de Televizier-Ring Jeugd binnen met Road to Vegas. Gaat het haar lukken om zonder haar partner in crime ook de titel van Expeditie Robinson binnen te slepen?

Farja Farvardin

Presentator en koning van de reality Farja Farvardin is er ook bij in Maleisië. Bekend van zijn spraakmakende juice-kanaal op Instagram, moet hij nu even zonder zijn socials op een onbewoond eiland strijden om de winst.

Joy van Swieten

B&B-eigenaar Joy van Swieten was vorig jaar te zien met zijn ‘Mount Joy’ in en is dit jaar terug op televisie! Hij verruilt het zonnige en vertrouwde Spanje met Dani voor een avontuur op de witte stranden van Maleisië. Zal hij ook hier in de prijzen vallen, zoals hij deed met Dani?

Ellemieke Vermolen

Schrijfster, presentatrice en actrice Ellemieke Vermolen verruilt haar vertrouwde keuken voor een plekje in de jungle. Het kan zomaar zijn dat je één van haar kookboeken in huis hebt of dat je haar nog kent als Bo uit de soapserie Goudkust.

Billy Dans

Billy Dans is songwriter en rapper en heeft meerdere hits geschreven, met onder andere Mart Hoogkamer. Ook was hij te zien op televisie in De Verraders en De Alleskunner. Kan hij de tactieken uit die programma’s toepassen om Expeditie Robinson 2024 te winnen?

Justine Marcella

En tot slot, Justine Marcella. Ze is koningshuisdeskundige bij RTL Boulevard, Blauw Bloed en Shownieuws, en nu ook te zien als echte Robinson-deelnemer. Als oudste van de groep wil Justine laten zien dat je ook na je vijftigste nog op avontuur kunt gaan en kans hebt om zelfs Robinson te worden!

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Bekijk de Entertainment Gids Bekijk de Entertainment Gids

Waar gaat Expeditie Robinson over?

Expeditie Robinson is het ultieme survival-programma waarin een groep bekende Nederlanders wordt gedropt op een verlaten eiland. Hier moeten ze overleven met minimale middelen. Niet alleen zorgen ze voor hun eigen voedsel, onderdak en veiligheid, maar ze moeten elkaar ook te slim af zijn tijdens uitdagende proeven. Elke aflevering wordt een deelnemer weggestemd, totdat er uiteindelijk één Robinson overblijft die zich de winnaar mag noemen.

Het programma draait om meer dan alleen fysieke kracht; tactiek, sociale vaardigheden en mentale veerkracht zijn net zo belangrijk. De onderlinge relaties worden continu op de proef gesteld, want wie kun je vertrouwen? Hoe ver ga je om je eigen hachje te redden? En welke invloed heeft het gebrek aan eten en comfort? Deze vragen vormen de kern van de serie en zorgen elk jaar weer voor bloedstollende televisie.

Het concept is ieder seizoen gelijk, maar steeds zijn er weer interessante nieuwe elementen die het spel extra spannend maken. Wat kunnen we dit jaar verwachten?

Expeditie Robinson 2024 belooft een onvergetelijke strijd te worden, met verrassende twists en onvoorspelbare uitkomsten. Bereid je voor op een seizoen vol avontuur, competitie en onvergetelijke momenten! Mis het niet en zorg dat je op 1 september klaar bent voor het nieuwe seizoen van deze iconische survivalshow.

Meer kijktips?

De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.

Ontdek het nu Ontdek het nu

Expeditie Robinson 2024: dit kun je verwachten | Ziggo Entertainment (5)

Expeditie Robinson 2024: dit kun je verwachten | Ziggo Entertainment (2024)

References

Top Articles
Epic Lincoln - Chapter 1 - Geo_Soul, RedOnyx42
Lincoln Gets Angry (parody)
Warren Ohio Craigslist
Tmf Saul's Investing Discussions
Trevor Goodwin Obituary St Cloud
Algebra Calculator Mathway
Voorraad - Foodtrailers
Grange Display Calculator
Top Financial Advisors in the U.S.
Craigslist Phoenix Cars By Owner Only
Urinevlekken verwijderen: De meest effectieve methoden - Puurlv
How to watch free movies online
OSRS Dryness Calculator - GEGCalculators
Directions To O'reilly's Near Me
N2O4 Lewis Structure & Characteristics (13 Complete Facts)
New Stores Coming To Canton Ohio 2022
Bx11
Velocity. The Revolutionary Way to Measure in Scrum
1-833-955-4522
Jellyfin Ps5
Rondom Ajax: ME grijpt in tijdens protest Ajax-fans bij hoofdbureau politie
Lehmann's Power Equipment
Ibukunore
Delaware Skip The Games
Arre St Wv Srj
Kountry Pumpkin 29
Kaitlyn Katsaros Forum
EASYfelt Plafondeiland
Teen Vogue Video Series
yuba-sutter apartments / housing for rent - craigslist
Greensboro sit-in (1960) | History, Summary, Impact, & Facts
Barista Breast Expansion
Cognitive Science Cornell
Paris Immobilier - craigslist
Keyn Car Shows
Skymovieshd.ib
Spectrum Outage in Queens, New York
Nicole Wallace Mother Of Pearl Necklace
Giantess Feet Deviantart
R&J Travel And Tours Calendar
Oxford House Peoria Il
Craigslist Putnam Valley Ny
Craigslist En Brownsville Texas
SF bay area cars & trucks "chevrolet 50" - craigslist
VPN Free - Betternet Unlimited VPN Proxy - Chrome Web Store
Promo Code Blackout Bingo 2023
Quiktrip Maple And West
St Vrain Schoology
Oklahoma City Farm & Garden Craigslist
The Sports Academy - 101 Glenwest Drive, Glen Carbon, Illinois 62034 - Guide
Prologistix Ein Number
Ranking 134 college football teams after Week 1, from Georgia to Temple
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated:

Views: 6108

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.